Instruktører

Gudrun Tønnesøl Rystad

Gudrun sitt liv har bestått mye av å stelle og trene dyr. Den første hunden hennes var en Sankt Bernhard som hun fikk av sine foreldre da hun var 13 år. 

Hennes første konkurransehund kjøpte hun i 2008. Han var en Belgisk Fårehund, Tervuren, som het Chip. I 2013 ble han lydighetschampion, og året etter rallylydighetschampion. Chip tente en virkelig treningsglede hos Gudrun og den har ikke tatt slutt!

Etter Chip har hun startet med 2 Border Collier i lydighet og begge har oppnådd champion titler. I tillegg til dette ble Gudrun tatt ut på talentgruppa i lydighet. Hun har også startet både lydighet og mondioring med to Malinois med flotte resultater.

Gudrun er utdannet atferdskonsulent ved hundetrenerskolen til Turid Rugaas. I tillegg er hun utdannet pedagog med videreutdanning innen psykiatri. 

Det som er viktig for Gudrun er mestring, treningsglede, vennskap og kjærlighet til hundene sine.

Sverre Rystad

Sverre har alltid vært utrolig glad i hunder, og etter han ble sammen med Gudrun vokste interessen enormt. De har hatt flere hunder sammen og vært oppe i totalt 7 hunder i flokken samtidig. 

I 2017 fikk Sverre sin første konkurranse hund, en Belgisk Fårehund, Malinois. Han og Tara har konkurrert i lydighet klasse 3 i tillegg till opprykk til høyeste klassen i Mondioring. Samspillet mellom han og Tara er helt enestående! Og det er herlig å se gleden de har for hverandre i treningen!

Det Sverre er opptatt av når det kommer til hundetrening er at det skal være GØY, både for hunden og føreren! 

Hanne Lotte Kalnæs

Hanne Lotte er godkjent instruktør som startet å trene lydighet med sin Staffordshire Bullterrier i 2013. Sammen klarte de å komme opp i klasse 3 i lydighet, klasse 2 i rallylydighet, NBF D – spor og få 1. premie i blodspor. Det er ikke ofte man ser en Staffordshire Bullterrier i konkurranseringen, så dette er ikke annet enn bemerkelsesverdig!

Deretter fikk hun Grimm som er en Belgisk Fårehund, Malinois. Sammen har de til nå oppnådd lydighetschampionat, NBF B – spor og er i Mondioring klasse 3.

Man kan trygt si at hund er hennes store hobby!

Tanya Tveit

Tanya har jobbet ett år som frivillig hos et anerkjent hundepensjonat i 2015, hvor hun blant annet håndterte godt over 200 forskjellige hunder av ulik type. Samtidig som dette fikk hun sin første brukshund, Elmo. Han var av rasen Belgisk Fårehund, Malinois. 

Sommeren 2018 fikk hun sin nåværende hund Aava som er en Belgisk Fårehund, Tervueren. De startet å konkurrere sammen i 2020 og har allerede konkurrert i lydighet t.o.m. klasse 3. Fått godkjent IGP 1 med beste poengsum og er i Mondioring klasse 2. De har fremdeles til gode å feile i konkurranseringen, noe som er veldig imponerende!

Det Tanya er mest opptatt av når det gjelder hundetrening er samspillet mellom hund og fører.