Fasiliteter

Hallen

På vårt anlegg tilbyr vi utleie av en top moderne hundehall på totalt 600 kvm. Treningsområdet er 15 x 35 meter og er nedkjølt på sommeren, og oppvarmet på vinterhalvåret. Underlaget består av kunstgress, og langs den ene kortsiden er det montert speil slik at man se seg selv og hunden fra flere vinkler.

I tillegg til treningsområdet har vi også kursrom med kjøkken, toalett med dusj, samt en gang hvor man kan henge fra seg jakker og sette fra seg utesko.

NB! Innesko er påbudt i hallen!

Pris for leie:

Mandag – Fredag:
08:00 – 17:00 – 250kr timen.
17:00 – 22:00 – 375kr timen.
22:00 – 23:00 – 250kr timen.

Lørdag & Søndag:
350 kr per time.

Ønsker du å booke tid i Hundehallen? Klikk på knappen nedenfor som tar deg til vår kontakt side hvor du kan sende melding til oss ang. leie. 

Store Utebanen

På vårt anlegg kan vi tilby en flott opparbeidet gressplen på ca. 6 mål. Området er inngjerdet med 150 cm høyt gjerde rundt hele banen. Området passer derfor fint for alle slags hunder, spesielt de som er litt større. 

Pris for leie er 100 kr + 10 kr per ekstra ekvipasje, per time.

Ønsker du å booke tid på den Store Utebanen? Klikk på knappen nedenfor som fører deg til vår kalender med online booking!

Lille Utebanen

Vi kan også tilby utleie av den Lille Utebanen som er et flott inngjerdet område på ca. 2 mål. Her er det høye plankegjerder på tre av sidene og steinmur på siste siden. Dette området passer best for de litt mindre hundene, ettersom de større kan klare å klatre opp steinmuren.

Pris for leie er 50 kr + 10 kr per ekstra ekvipasje, per time.

Ønsker du å booke tid på den Lille Utebanen? Klikk på knappen nedenfor som fører deg til vår kalender med online booking!

Pirkebua

Vi tilbyr også utleie av et privat treningsrom som er perfekt for moment trening. Her har vi gummimatter på hele gulvet. Dette gjør at hunden får godt grep og god demping. I tillegg er hele den ene veggen dekket av speil slik at du har full kontroll og får sett hunden fra alle vinkler.

Pris for leie er 100 kr timen.

Ønsker du å booke tid i Pirkebua? Klikk på knappen nedenfor som tar deg direkte til vår kalender med online booking!

Tredemølla

Til høyre for Pirkebua tilbyr vi utleie av profesjonell tredemølle for hund! Det er god plass på møllebåndet slik at hunden får strekt seg godt ut i travet. Den kan også stilles i forskjellige høyder i både opp – og nedoverbakke, alt etter hvilke muskler du ønsker å bygge. 

Tredemøllen er også et godt verktøy for å få full kontroll over hundens fysiske trening. I tillegg er den også fin for rehabilitering etter skade ettersom du har godt oversikt, og kan følge nøye med på hundens bevegelser.

Pris for leie er 50 kr for 30 minutter. 

Ønsker du å booke tid på Tredemølla? Klikk på knappen nedenfor som tar deg direkte til vår kalender med online booking!